Nejlepší lokalita v Plzni

Projekty prevence kriminality v Plzni

15.01.2013 16:10

Na konci roku 2012 zorganizoval Odbor bezpečnosti a prevence kriminality MMP ve spolupráci s Městskou policií Plzeň, Policií ČR a žáky Střední odborné školy chrany osob a majetku v Plzni další ročník oblíbené preventivní předvánoční kampaně v plzeňských obchodních centrech s názvem „Otevřená kabelka – pozvánka pro zloděje“. S preventivní akcí jsme se mohli setkat i na území Městského obvodu Plzeň 1 a doufejme, že přispěla ke snížení počtu okradených obyvatel Bolevce a Lochotína.

Další informace k projektu si můžete vyhledat na webových stránkach www.bezpecnemesto.eu; Projektu Bezpečné město Plzeň, nebo si můžete přečíst článek v Radničních listech 1/2013 Ročník XVIII autora Ladislava Plochého.

Mgr. Ladislav Plochý je společně se svým kolegou Bc. Pavlem Chalupským jedním ze zakladatelů projektu Bezpečné město Plzeň. Jako plzeňští odborníci na bezpečnostní problematiku dlouhodobě přispívají ke zvyšování pocitu bezpečí i samotné bezpečnosti v Plzni.

 

redakce

 

 

 

Fotogalerie: Projekty prevence kriminality v Plzni

/album/fotogalerie-projekty-prevence-kriminality-v-plzni/stazeny-soubor-kabelka-jpg/

Vyhledávání

Kontakt

Bolevecká náves Česká republika, Plzeňský kraj, Plzeň, Bolevecká náves GPS souřadnice; LOC 49°46´35.156“N, 13°22´36.529“E